Monday, November 23, 2020 - 12:11

Dana 20.11.2020. godine u 18.40 sati, policijski službenici PU Široki Brijeg su u Ulici Kuljića Mladosti u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „Škoda” tip Octavia, BiH registarskih oznaka, s kojim je upravljao T.B. (21) iz Širokog Brijega, kojom prilikom je kod istog pronađeno sedamnaest (17) PVC folija u kojima se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana. Ista je izuzeta na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Policijski službenici su gore imenovanog lišili slobode, te nad istim su zaveli kriminalističku obradu tijekom koje je ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela iz čl. 238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg će protiv T.B.(21) podnijeti izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH  u Širokom Brijegu.

Fotogalerija: https://mupzzh.ba/content/zapljena-%C5%A1iroki-brijeg

 

UPRAVA POLICIJE