Monday, January 9, 2023 - 10:32

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala.

Dana 8.1.2023. godine u 12.45 sati PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu  da se u mjestu Knešpolje u Širokom Brijegu dogodila teška prometna nesreća.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja prometne nesreće izišli su policijski službenici PU Široki Brijeg i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

Na mjestu događaja od strane policijskih službenika je utvrđeno da je u prometnoj nezgodi sudjelovao vozač M.L.(1999.) iz Posušja upravljajući motornim vozilom marke Mercedes 190D, bh registarskih oznaka, dok su se u istom kao suputnici nalazili I.L.(1996.) i M.L.(2001.) iz Posušja, te vozač M.P.(1959.) iz Mostara upravljajući vozilom marke VW Pasat, bh registarskih oznaka, a kao suputnik u istom vozilu se nalazio S.L.(2011.) iz Mostara.

Od zadobivenih ozljeda u ovoj prometnoj nesreći I.L.(1996.) je preminuo, dok su četiri osobe zadobile tjelesne povrede.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg su u prisustvu dežurnog Županijskog tužitelja ŽZH u Širokom Brijegu na mjestu događaja izvršili očevidne radnje.

Po naredbi tužitelja, tijelo smrtno stradalog I.L. je prevezeno u Gradsku mrtvačnicu u Mostar, gdje će nad istim biti izvršena obdukcija.

 

 UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH