Wednesday, March 9, 2022 - 14:57

Poduzimanjem niza mjera i radnji na rasvjetljavanju kaznenog djela Teške krađe u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu, izvršeno dana 21.02.2022 godine kojom prilikom je otuđena određena količina ručnih satova, nakita,  te laptop, policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do operativnih saznanja o mogućim počiniteljima navedenog kaznenog djela.

Operativnim radom, istražitelji Odsjeka krim policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su mogući počinitelji opisanog kaznenog djela M.Z. (33) iz Širokog  Brijega  i A.Ć.(28) iz Konjica. Navedene osobe  su lišene slobode i nad istim je u službenim prostorijama provedena kriminalistička obrada tijekom koje su priznali i detaljno opisali način izvršenja kaznenog djela koje im se stavlja na teret.Kod počinitelja  su pronađeni predmeti koji potječu iz kaznenoga djela, koji će služiti kao dokaz u postupku..

Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg protiv počinitelja podnijeti će Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Teška krađa iz čl.287. KZ F BiH.

 

Uprava policije