Monday, May 4, 2020 - 13:31

Dana 29.04.2020. godine u 21.44 sati PU Posušje je zaprimila prijavu od osobe D.L.(24) iz mjesta Rastovača, općina Posušje da je osoba K.G. (30) iz mjesta Drinovci, općina Grude,  uputila prijetnje smrću osobi M.L.(23) iz mjesta Rastovača, općina Posušje.

Policijski službenici PU Posušje su odmah po zaprimljenoj prijavi izišli na mjesto događaja kojom prilikom su zatekli gore imenovanog K.G. u osobnom motornom vozilu ispred obiteljske kuće M.L., a na zadnjem sjedištu vozila su pronašli lovačku pušku i tri patrone za istu. Isto su privremeno izuzeli na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a osobu K.G. lišili slobode te istog ispitali u svojstvu osumnjičenog na okolnosti kaznenog djela iz članka 183. st.1 KZ FBiH Ugrožavanje sigurnosti.

Policijski službenici PU Posušje su o zaprimljenoj prijavi izvijestili dežurnog županijskog tužitelja ŽZH u Širokom Brijegu.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, te po završetku istog policijski službenici PU Posušje će uputiti odgovarajuće  izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH Široki Brijeg.

 

UPRAVA POLICIJE