Monday, July 3, 2023 - 11:04

Policijski službenici PU Posušje su dana 30.06.2023. godine oko 18.00 sati, u mjestu Vranić u Posušju, prilikom vršenja kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke ,,Ford'', bh registarskih oznaka, kojim je upravljao A.G.(1980) iz Posušja, dok se na suvozačevom mjestu nalazila njemačka državljanka J.S.(1987).

Tom prilikom policijski službenici su kod A.G. pronašli  i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, deset tabli po deset tableta na kojima se nalazi natpis ,,Heptanon''.

Nad A.G. je u službenim prostorijama PU Posušje provedena kriminalistička obrada kojom prilikom je ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz članka 239. Kaznenog zakona F BiH.

O svemu navedenom je izvještena dežurna županijska tužiteljica u Širokom Brijegu, a policijski službenici PU Posušje će po kompletiranju predmeta protiv A.G. uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ F BiH.

 

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH