Tuesday, October 25, 2022 - 11:12

Dana 24.10.2022. godine u 22.45 sati u mjestu Knešpolje, Široki Brijeg, u blizini magistralne ceste M-6.1, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su uočili i legitimirali mušku osobu za koju su utvrdili da se radi o I.F. (26) iz Trebinja.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog I.F. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta jednu prozirnu PVC vrećicu u kojoj se nalazi pet smotuljaka sa sadržajem suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa „Marihuana”.

Nad imenovanim I.F. je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada kojom prilikom je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga" iz čl. 239 KZ F BiH.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv I.F. (26) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ F BiH.

 

UPRAVA POLICIJE