Monday, October 16, 2023 - 13:50

Policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 14.10.2023. godine, oko 22:15 sati, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u mjestu Dobrič u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno vozilo marke ,,BMW”, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao M. V. rođen 1994. godine iz Mostara, a na mjestu suvozača nalazio se Z. A. rođen 1993. godine iz Mostara.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog M.V. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, jednu PVC vrećicu u kojoj se nalazi suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je M.V. počinio kazneno djelo „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz čl.239. KZ F BiH, policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv istog uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ F BiH.

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH