Monday, November 27, 2023 - 11:39

 Dana 24.11.2023. godine, u 22:00 sati, policijski službenici PU Široki Brijeg su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u mjestu Dobrič u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke ,,VW Golf'', tip V, bh registracijskih oznaka, kojim je upravljao T.B. rođen 1999. godine, iz Širokog Brijega.

Prilikom zaustavljanja navedenog vozila, T.B. je odbacio jednu prozirnu PVC vrećicu u kojoj se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, i mobilni telefon.

Policijski službenici OKP PU Široki Brijeg su na mjestu događaja izvršili očevidne radnje te prikupili odbačene predmete, dok je navedeni T.B. lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz članka 238. KZ F BiH.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici će protiv istog uputiti  izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu. 

 

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH