Thursday, April 13, 2023 - 13:27

Policijski službenici PU Široki Brijeg su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga dana 12.04.2023. godine u 18:45 sati, u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „Opel Corsa'', bh registarskih oznaka, kojim je upravljao I.S (1976) iz mjesta Dragićina, Čitluk.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog I.S. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta tri prozirne vrećice u kojima se nalazi suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa „Marihuana”.

Nad I.S. je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada kojom prilikom je ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz članka 238 Kaznenog zakona F BiH.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv I.S. uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.238 KZ F BiH.

 

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH