Tuesday, September 13, 2022 - 10:00

Jedna osoba lišena slobode.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i po operativnim saznanjima, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 12.9.2022. godine u 14.30 sati, u ulici Pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „VW Golf“, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao R.K.(29), a na mjestu suvozača se nalazio S.Č. (34) iz Mostara, kojom prilikom su kod imenovanog S.Č. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta dvije PVC vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi Kokain.

Isti je lišen slobode, te je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je S.Č. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a vozač je saslušan u svojstvu svjedoka na okolnosti gore navedenog kaznenog djela.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg će protiv imenovanog S.Č.(34) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu.

 

UPRAVA POLICIJE