Monday, October 30, 2023 - 10:59

Dana 27.10.2023. godine, u 21.15 sati, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su u Ulici bana Jelačića u Širokom Brijegu uočili i legitimirali osobu D.M. rođen 1976. godine, iz Čapljine.

Tom prilikom kod istog je pronađena i izuzeta jedna prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazi zeljasta suha materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu i jedna prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazi smeđa materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Također, u ranijem vremenskom periodu, policijski službenici PU Široki Brijeg su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u mjestu Knešpolje u Širokom Brijegu, zaustavili motorno vozilo marke „Ford Fokus”, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.B., rođen 1967. godine iz Širokog Brijega. Tom prilikom kod istog je pronađena i izuzeta jedna prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazi materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Policijski službenici OKP PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv istih podnijeti izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz članka 239. KZ F BiH.

 

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH