utorak, lipnja 26, 2018 - 13:50

Dana 26.06.2018. godine s početkom u 10,00 sati u gradskoj vjećnici u Ljubuškom održana svečana prisega 25 policijski službenika, koji su uspješno završili temeljnu policijsku obuku za čin "policajac" na policijskoj akademiji Vrace u Sarajevu. Na polagannju prisege nazočili su prestavnici Županijske vlade, Općinski vlasti u ŽZH i gvardijan samostana sv.Ante na Humcu fra Dario Dodig.

Nazočnima su se obratili Presjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, ministar unutarnjih poslova Zdravko Boras, policijski komesar Milan Galić

Polaganjem prisege sukladno Uredbi i Zakonom o policijskim službenicima ŽZH, stekli status policjskih službenika na probnom radu, te su raspoređeni u ustrojbene jedinice Uprave policije MUP-a ŽZH.

Rješenjima o raspoređivanju 25 policijskih službenika će u velikoj mjeri doprinijeti uspješnijem i efikasnijem radu Uprave policije u cilju veće sigurnosti građana i njihove imovine na području Županije Zapadnohercegovačke.

Dana 26.06.2018. godine s početkom u 10,00 sati u gradskoj vjećnici u Ljubuškom održana svečana prisega 25 policijski službenika, koji su uspješno završili temeljnu policijsku obuku za čin "policajac" na policijskoj akademiji Vrace u Sarajevu. Na polagannju prisege nazočili su prestavnici Županijske vlade i Općinski vlasti u ŽZH i gvardijan samostana sv.Ante na Humcu fra Dario Dodig.

Više slika možete vidjeti u našoj galeriji.