Monday, May 27, 2019 - 14:38

Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvijetlili su kazneno djelo "Teške krađe" iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 22.05.2018. godine u mjestu G.Mamići, lokalitet Pripolje, Široki Brijegu na štetu Z.V. (50).

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici OKP PU Široki Brijeg došli su do operativnih saznanja o počiniteljima naprijed navedenog kaznenog djela a to su:

- J.K. (37) iz mjesta G.Mamići, Široki Brijeg,

- D.K. (22) iz G.Mamići , Police, Široki Brijeg i

- B.K.(27) iz G.Mamići, Široki Brijeg.

J.K. i D.K. su lišeni slobode nad kojima je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je utvrđeno da su navedeni prišli obiteljskoj kući u izdgradnji vlasništvo Z.V.(50), te su korištenjem podesnog alata i fizičke snage provalili u unutašnjnjost obiteljske kuće iz koje su otuđili tri tone duhana u listu. Navedeni duhan je otuđen pomoću teretnog motornog vozila i prevezen u mjesto Privalj gdje je pronađen i prevezen u prostorije PU Široki Brijeg. Supočinitelj B.K.(27) nedostupan je policijskim službenicima i za istim se traga.

Protiv naprijed navedenih biti će podneseno odgovarajuće izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu.

 

UPRAVA POLICIJE